رایزنی وزیران خارجه ایران و عمان درباره اوضاع منطقه و تنگه هرمز عراقچی درباره تحریم‌ها: این فیلم تکراری نیز محکوم به شکست است ابوترابی‌فرد، خطیب نماز جمعه تهران: باید به وحدت بیش از گذشته بها دهیم انتشار بیانات امام شهید در جلسات روضه خصوصی امام حسن عسکری پزشکیان: چه کسی گفته بنزین ۱۳۰ هزار تومانی را ۱۵۰۰ تومان بفروشیم؟ در طرح جنجالی مجلس چه فعالیت‌هایی زیر ذره‌بین می‌روند؟ ️ تکذیب شایعه بنزین 80 هزار تومانی از سوی دفتر عارف قالیباف: عمق پیوند دو کشور ایران و عراق ریشه در تاریخ و اعتقادات دارد سخنگوی سپاه: با وقوع جنگ جدید، تسلیحات مخرب‌تری به کار می‌گیریم رایزنی قالیباف و رئیس شورای عالی قضایی عراق در بغداد تازه‌ترین وضعیت همسر رهبر شهید انقلاب + فیلم تعطیلی ادارات چهارشنبه ۲۸ مرداد ۱۴۰۵ اعلام شد + اسامی استان‌ها و جزییات کامل فرمانده پدافند هوایی جنوب منصوب شد / امیر عبدالله وفایی کیست؟ سخنگوی سپاه: ادعای ترامپ درباره گفتگوی پشت پرده با سپاه، ناشی از توهم شکست است

آخرین وضعیت طرح شفافیت قوای سه‌گانه

آخرین وضعیت طرح شفافیت قوای سه‌گانه سخنگوی کمیسیون شوراهای مجلس آخرین وضعیت رسیدگی به طرح شفافیت قوای سه‌گانه را تشریح کرد.
تاریخ انتشار: ۱۰:۴۹ - ۲۸ تير ۱۴۰۱ - 2022 July 19
کد خبر: ۱۴۳۰۰۶

به گزارش راهبرد معاصر؛ علی حدادی سخنگوی کمیسیون شوراها و امور داخلی مجلس شورای اسلامی در تشریح آخرین وضعیت طرح شفافیت قوای سه‌گانه، دستگاه‌های اجرایی و سایر نهادها، گفت: پس از بررسی و تصویب این طرح در مجلس، این طرح به شورای نگهبان ارسال شد که شورا ایراداتی به آن گرفت و طرح مجدد به مجلس و کمیسیون شوراها بازگشت.

 

وی افزود: در جلسات کمیسیون شوراها ایرادات مربوط به ماده یک که به شفافیت مجلس مربوط است، مورد بحث و بررسی قرار گرفت و اصلاح عباراتی در آن صورت گرفت.

 

وی در ادامه اظهار کرد: ایرادات وارده به ماده 2 این طرح که به شفافیت وزارتخانه‌ها و هیأت وزیران مربوط بود نیز مورد بحث و بررسی قرار گرفت و به دلیل نیاز به کار کارشناسی به کارگروه مربوطه ارجاع شد تا ظرف یک هفته مورد بررسی قرار گیرد.

 

سخنگوی کمیسیون شوراهای مجلس بیان کرد:در نهایت مقرر شد طرح به کارگروه تخصصی ارجاع تا با کار کارشناسی نظر شورای نگهبان تامین شود.

 

حدادی اظهار کرد: اخیرا گزارش کارگروه تخصصی برای بررسی در صحن کمسیون آماده شد و پس از بررسی در کمیسیون ایرادات شورای نگهبان نسبت به طرح شفافیت قوای سه‌گانه بر طرف و طرح جهت بررسی در جلسه علنی تقدیم هیئت رئیسه مجلس شد.

 

نماینده نظرآباد و طالقان در مجلس تصریح کرد: در حال حاضر طرح شفافیت قوای سه‌گانه در دستورکار جلسه علنی قرار دارد و احتمالا در هفته آینده در دستورکار نمایندگان در جلسه علنی باشد.

 

حدادی گفت: پس از رسیدگی به طرح مذکور در جلسه علنی، طرح جهت بررسی به شورای نگهبان ارسال خواهد شد./ تسنیم

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار